Γιαννίκης: «Συγγνώμη από τον κόσμο μας…»

Γιαννίκης: «Συγγνώμη από τον κόσμο μας…»

Για ακόμη μία φορά ο Αργύρης Γιαννίκης ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ ενώ τόνισε πως ο αποκλεισμός του Γέβτιτς από την αποστολή είχε να κάνει με πειθαρχικό παράπτωμα.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, με τον Αργύρη Γιαννίκη να ζητά και πάλι συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη.

Όσα είπε ο Γιαννίκης:

Για τον Άλκη: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού. Είναι θλιβερή μέρα για όλους τους υγιείς φιλάθλους.

Για το ματς: «Όταν χάνεις μπορείς να πεις πολλά. Είχαμε να διαχειριστούμε την κακή ψυχολογία μας μετά την ήττα-σοκ, είχαμε πολλά ιατρικά προβλήματα, με παίκτες που είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής όπως ο Μάνταλος. Είχαμε και πειθαρχικά θέματα που έπρεπε να διαχειριστούμε».

Για τον Γέφτιτς: «Είναι εσωτερικό θέμα, πειθαρχικό. Υπάρχουν κανόνες και κανένας δεν είναι πάνω από τους κανόνες».

Τέλος είπε: «Κάναμε καλό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και είναι κρίμα που χάσαμε. Ρισκάραμε πολύ, με αλλαγή συστήματος, δίκαια ισοφαρίσαμε αλλά μένει η πίκρα που χάσαμε. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο για τα τελευταία αποτελέσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ