Υπόκλιση Ντέμη σε Αραούχο (pic)

Υπόκλιση Ντέμη σε Αραούχο (pic)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης... έβγαλε το καπέλο στον Σέρχιο Αραούχο για το τρομερό γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άρη, αλλά και για την υπέροχη κίνηση του.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης υποκλίθηκε στον Σέρχιο Αραούχο τόσο για το ασύλληπτο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άρη όσο και για την υπέροχη κίνηση του.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός επιθετικός ισοφάρισε σε 1-1 με ένα απίστευτο ψαλιδάκι στο ματς με τους Θεσσαλονικείς, όμως δεν πανηγύρισε το τέρμα του.

Σχημάτισε το γράμμα «Α» (το αρχικό από το όνομα του οπαδού του Άρη που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης) και στη συνέχεια προσευχήθηκε, αποτίοντας τον δικό του φόρο τιμής στον 19χρονο Άλκη.

Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Ντέμης με μια ανάρτηση του στα social media έβγαλε το καπέλο στον «Τσίνο». «Ο Σέρχιο Αραούχο έβαλε ένα απίστευτο γκολ και το αφιέρωσε στον Άλκη. Τα σέβη μου σε αυτόν τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή που τιμά την ΑΕΚ και το ποδόσφαιρό μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος της Ένωσης.

Ο Σέρχιο Αραούχο έβαλε ένα απίστευτο γκολ και το αφιέρωσε στον Άλκη. Τα σέβη μου σε αυτόν τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή που τιμά την ΑΕΚ και το ποδόσφαιρό μας 🙏🙏

Δημοσιεύτηκε από Demis Nikolaidis στις Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ