Λουτσέσκου: «Χάσαμε τον έλεγχο, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη»

Λουτσέσκου: «Χάσαμε τον έλεγχο, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη»

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη και τη νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Στα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα και τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0, για την 21η αγωνιστική της Super League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες του στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι και επέβαλαν τον ρυθμό τους, αλλά στο δεύτερο έχασαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά κράτησαν το σκορ και πήραν τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 52χρονος τεχνικός:

Για το πρώτο ημίχρονο και τη συνέχεια που η ομάδα έδειχνε σαν να έχασε το μυαλό της: «Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά χάνοντας ευκαιρίες, χάσαμε όμως τον έλεγχο που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, είναι λογικό ο αντίπαλος να αποκτά αυτοπεποίθηση όταν το παιχνίδι μένει ανοιχτό. Ακόμη και έτσι είχαμε ευκαιρίες στην κόντρα επίθεση, καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ κόντρα σε μία ομάδα που δεν έχει χάσει στο γήπεδό της από τον Άρη, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ».

Για τις διαφοροποιήσεις στα πρόσωπα σήμερα και αν πρόκειται για γενική διαχείριση ή απoκλειστικά για αυτό το ματς: «O Αουγκούστο είχε κάρτες, οι Μπίσεσβαρ – Μιτρίτσα ήταν τραυματίες ενώ ο Ζαμπά έχει ένα πρόβλημα… που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ