ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής στον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης για την έξαρση βίας

ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής στον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης για την έξαρση βίας

Εκπρόσωποι των συλλόγων της Θεσσαλονίκης θα συναντηθούν το μεσημέρι με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου για να συζητήσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Η έξαρση της οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη έχει αναστατώσει ολόκληρη την πόλη. Ο θάνατος του 19χρονου Άλκη, ενός αθώου παιδιού, σόκαρε την Ελλάδα αλλά μαζί με το σοκ επικρατεί και αγανάκτηση. Αγανάκτηση για την ευκολία με την οποία κάποιοι δολοφόνοι κυκλοφορούν στους δρόμους και σκοτώνουν.

Τα περιστατικά βίας είναι αμέτρητα τους τελευταίους μήνες, στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν μαρτυρίες πως χούλιγκανς κάνουν βόλτες κάθε βράδυ ψάχνοντας αντίπαλους οπαδούς, σε μια κατάσταση που οφείλει να σταματήσει για να μην υπάρξουν κι άλλα θύματα. Και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται πλέον η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Σήμερα το μεσημέρι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης, καθώς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Φώτης Θέος, θα συναντηθούν με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου για να συζητήσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Στη συνάντηση μάλιστα θα παρευρεθούν και υψηλόβαθμα στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας της συμπρωτεύουσας, ενώ υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (03/02) και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης, είχε συνάντηση με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και την προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της προσπάθειας για διαλεύκανση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού και της διαχείρισης της κρίσης στα οπαδικά τεκταινόμενα της πόλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ