Άρης: Δικός του ο Εμπακατά (pic)

Άρης: Δικός του ο Εμπακατά (pic)

Οι κιτρίνομαυροι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κονγκολέζου αμυντικού , που υπέγραψε συμβόλαιο 2.5 ετών.

Παίκτης του Άρη είναι και επίσημα ο Σάλεμ Εμπακατά. Ο Κονγκολέζος αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2.5 χρόνια και ανακοινώθηκε επίσημα. Ο ποδοσφαιριστής θα τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, που αναμένεται να αποφασίσει για το πρόγραμμα εκγύμνασης που θα ακολουθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Κονγκολέζου δεξιού μπακ Salem M’Bakata, ο οποίος, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με την ομάδα μας.

Ο Salem M’Bakata γεννήθηκε στην Kinshasa της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό στις 19 Απριλίου 1998 και ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της FC Sochaux-Montbeliard.

Το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα. Ο ύψους 1,77μ. αμυντικός, την περσινή σεζόν είχε 33 συμμετοχές και 2 ασίστ με την FC Sochaux-Montbeliard. Συνολικά φόρεσε 67 φορές την φανέλα του συλλόγου, μοιράζοντας 4 ασίστ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ