«Ο Φελίπε Γκαγιέγος φεύγει από τον ΟΦΗ για την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε»

«Ο Φελίπε Γκαγιέγος φεύγει από τον ΟΦΗ για την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε»

Δημοσιεύματα από τη Χιλή θέλουν τον Φελίπε Γκαγιέγος να αποχωρεί από τον ΟΦΗ και να συνεχίζει την καριέρα του στη χώρα του και στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται από τα μέσα ενημέρωσης της Χιλής ο Φελίπε Γκαγιέγος αναμένεται να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ και να επιστέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε.

Με βάση τα όσα γράφει η «encancha.cl» η Ουνιβερσιτάντ ντε Τσίλε βρίσκεται στα πρόθυρα για νέα μεταγραφική ενίσχυση και θέλει στο ρόστερ της τον Φελίπε Γκαγιέγος που θέλει να αποχωρήσει από τους Κρητικούς εξαιτίας οικογενειακού προβλήματος και να επιστρέψει στη Χιλή.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Λουίς Φελίπε Γκαγιέγος είναι πολύ κοντά στο να αποτελέσει τη νέα προσθήκη της Ουνιβερσιδάδ, αφού έχει προχωρήσει τις επαφές για την αποδέσμευσή του από τον ΟΦΗ στην Ελλάδα. Ο 30χρονος μέσος θέλει να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε η οποία επιθυμεί να τον έχει ξανά στις τάξεις της.

Τέλος οι Χιλιανοί θεωρούν δεδομένη την μεταγραφή του στην Ουνιβερσιδάδ, καθώς όπως αναφέρουν οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι η αποδέσμευση του από τον ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ