Πρόταση για τον Ρόνι Λόπες από την «Ιντερ»

Πρόταση για τον Ρόνι Λόπες από την «Ιντερ»

Ο Ρόνι Λόπες αρνήθηκε την πρόταση της Κόνιασπορ, αλλά η προοπτική της Ιντερνασιονάλ μπορεί να δώσει λύση.

Ο Ρόνι Λόπες είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που εμπλέκεται σε διάφορα σενάρια επί καθημερινής βάσεως, ειδικά από τη στιγμή που παραμένει ανοιχτό το μεταγραφικό «παράθυρο» σε αρκετά πρωταθλήματα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών απασχολεί ομάδες από την Τουρκία, με την Κόνιασπορ μάλιστα να έχει καταθέσει και πρόταση για να τον αποκτήσει άμεσα, όπως έχετε διαβάσει από «to10», ωστόσο η απάντηση του ίδιου του ποδοσφαιριστή ήταν αρνητική στον τούρκικο σύλλογο. Ο Λόπες δεν «καίγεται» να συνεχίσει στη γειτονική χώρα, όμως η Ιντερνασιονάλ είναι πολύ πιθανό να δώσει λύση στην περίπτωση του, αφού φέρεται να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του.

Συγκεκριμένα, η βραζιλιάνικη ομάδα παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Ρόνι Λόπες και θέλει να τον κάνει δικό της, με δημοσιεύματα από τη «χώρα του καφέ» να μιλούν για πρόταση της «Ίντερ» στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος, Σαμουέλ Μπατίστα, η Ιντερνασιονάλ έχει κάνει κίνηση για τον Ποτογάλο ποδοσφαιριστή που απέκτησε ο Ολυμπιακός ως δανεικό από τη Σεβίλλη το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση, που μπορεί να τραβήξει καιρό, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, οι Βραζιλιάνοι τονίζουν πως η Σεβίλλη έχει τον τελευταίο λόγο, ακόμη και να δεχτεί ο Ολυμπιακός οποιαδήποτε πρόταση για τον Λόπες, ενώ ξεκαθαρίζεται ότι η Ιντερνασιονάλ θέλει τον παίκτη με δανεισμό και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρόνι Λόπες έχει αγωνιστεί στο πρώτο μισό σε 20 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ