Σε διαδικασία επιστροφής ο Κουρμπέλης – Θα παίξει στην Καρδίτσα

Σε διαδικασία επιστροφής ο Κουρμπέλης – Θα παίξει στην Καρδίτσα

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να επιστρέφει σιγά σιγά στο κλίμα, ενώ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει ταλαιπωρηθεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στον Παναθηναϊκό. Και όχι μόνο στον Παναθηναϊκό. Αφού ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι ένας από τους πιο άτυχους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο τραυματισμός του τον έχει αφήσει εκτός αγώνων για περισσότερο από έναν χρόνο.

Επέστρεψε το καλοκαίρι αλλά δεν κατάφερε να αποβάλλει τους πόνους. Πλέον ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μετράει αντίστροφα για να τον δούμε ξανά. Με ενσωμάτωση που θα γίνει σιγά – σιγά και με μεγάλη προσοχή από όλους.

Ο Κουρμπέλης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με την αποστολή και το όνομά του είναι στους 22 αυτής. Περισσότερο συνέβη αυτό για να αρχίσει να μπαίνει και πάλι στο κλίμα της ομάδας. Δεν θα αγωνιστεί φυσικά στην Τούμπα, όμως τρεις μέρες αργότερα αναμένεται να τον δούμε έστω και για λίγο.

Το πλάνο που υπάρχει είναι να αγωνιστεί την ερχόμενη Τετάρτη στον εκτός έδρας επαναληπτικό Κυπέλλου με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Εκεί θα πάρει χρόνος συμμετοχής, σε ένα ματς που έτσι κι αλλιώς ο Παναθηναϊκός δεν… απειλείται μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα. Και όλοι ελπίζουν πως αυτή θα είναι η αρχή για την ολική επαναφορά ενός παιδιού που ταλαιπωρήθηκε όσο ελάχιστοι.

Η αποστολή για το ντέρμπι στην Τούμπα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ