Παναθηναϊκός: Θέλει την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ με βασικό τον Γκατσίνοβιτς

Παναθηναϊκός: Θέλει την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ με βασικό τον Γκατσίνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ με τον Γκατσίνοβιτς να αναμένεται να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Παναθηναϊκός σήμερα αναμένεται να ολοκληρώσει την προετοιμασία του εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (6/2, 19:30) για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Οι πράσινοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες από Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο και ΟΦΗ στο Ηράκλειο και κόντρα στον ΠΑΟΚ ψάχνουν μια μεγάλη νίκη εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός δεν έχει νίκη στα ντέρμπι, καθώς μετρά δυο λευκές ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό, μια ήττα από την ΑΕΚ και μια από τον δικέφαλο του βορρά.

Οι Μαουρίσιο και Μακέντα δε θα είναι διαθέσιμοι, όπως και ο τιμωρημένος Βιγιαφάνιες, ενώ η συμμετοχή των Κώτσιρα και Βιτάλ θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Γκατσίνοβιτς αναμένεται να βρεθεί στην ενδεκάδα και να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με τη νέα του ομάδα σε ένα παιχνίδι απαιτήσεων. Επιπλέον ο Αϊτόρ αναμένεται να βρεθεί ξανά στο βασικό σχήμα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ