ΠΑΟΚ: Με Μπίσεσβαρ και Μιτρίτσα κόντρα στον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: Με Μπίσεσβαρ και Μιτρίτσα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Αλεξάντρου Μίτριτσα να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή των ασπρόμαυρων.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα την Κυριακή(06/2) το βράδυ.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψαν οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Αλεξάντρου Μιτρίστσα, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Εκτός παραμένουν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η τελευταία προπόνηση της ομάδας το απόγευμα του Σαββάτου (05.02) στο γήπεδο της Τούμπας περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα , που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι:Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς , Άκπομ, Τσόλακ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ