Τι συμβαίνει με τον Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ

Τι συμβαίνει με τον Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει Απόλλωνα. Ένα παιχνίδι για το οποίο είναι αμφίβολος ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση από το ματς με τους Πειραιώτες.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η αγωνιστική υπεροχή του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τούμπας δεν μετουσιώθηκε σε τρεις βαθμούς, η διαφορά από την κορυφή παρέμεινε ίδια κι ο Δικέφαλος συνεχίζει την προσπάθειά του δεδομένου ότι ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχασε μια ευκαιρία να πλησιάσει τον αντίπαλό της, αλλά ταυτόχρονα πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία σε αυτή τη σεζόν «ανοικοδόμησης» όπως την έχει χαρακτηρίσει πολλές φορές ο Ρουμάνος τεχνικός.

Τη Δευτέρα (31.01) το πρωί το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκε και πάλι στη Νέα Μεσημβρία ώστε ν’ αρχίσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Ριζούπολης. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποθεραπείας από την επιβάρυνση και τα χτυπήματα που πάντα προκύπτουν σ’ έναν αγώνα.

Το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε σε φυσική κατάσταση, κυκλοφορία της μπάλας και τακτική. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση και τους προσαγωγούς έκανε θεραπεία και την Τρίτη (01.02) θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά.

H προπόνηση της Τρίτης (01.02) είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ