Κλέιμαν: «Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση»

Κλέιμαν: «Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση»

Ο Μπόρις Κλέιμαν μίλησε για τη νίκη του Βόλου στο Βικελίδης, αλλά και για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Στη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη, αναφέρθηκε μετά το τέλος του ματς στο Βικελίδης ο Μπόρις Κλέιμαν.

Ο τερματοφύλακας του Βόλου υπογράμμισε πως το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι διασκέδαση, ενώ χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη.

Για τη νίκη στο ματς με τον Άρη: «Πιστεύω αυτή είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και αυτή είναι μια πολύ σημαντική νίκη.

Νομίζω ότι από την αρχή της σεζόν έχουμε δείξει ότι είμαστε μια ομάδα για τα play off, έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς, αλλά θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Πιστεύω ότι είναι όλα στο μυαλό των παικτών, κάνουμε πολύ καλή προπόνηση με τον προπονητή τερματοφυλάκων και για αυτό βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Δείχνει την ποιότητα που έχουμε όλοι. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς, είχαμε και τον Covid και έτσι πήραν όλοι την ευκαιρία τους».

Για τον Συμεών Παπαδόπουλο: «Να μείνει ήρεμος προσγειωμένος και επαγγελματίας όπως είναι και να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο».

Για την δολοφονία του Άλκη: «Είναι πολύ λυπηρό για εμένα όπως και για όλο τον κόσμο, πρέπει να καταλάβουμε όλοι και οι φίλαθλοι ότι πρέπει να διασκεδάζουμε το ποδόσφαιρο και να μην γίνονται τέτοια πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ