Άσχημα νέα για Περέα: Μεταφέρεται στην Αθήνα για χειρουργείο στο χέρι

Άσχημα νέα για Περέα: Μεταφέρεται στην Αθήνα για χειρουργείο στο χέρι

Τι συμβαίνει με τον Χουάν Χοσέ Περέα και γιατί πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για τον τραυματισμό στο χέρι.

Ο Χουάν Χοσέ Περέα έχει σοβαρό θέμα στο χέρι του, καθώς το έσπασε όταν χτύπησε ένα τζάμι σε έναν καυγά που είχε με τον γενικό αρχηγό του ΠΑΣ και αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, λόγω προβλήματος στον τένοντα.

Μετά το «διπλό» του ΠΑΣ στο Αγρίνιο, ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης με κόψιμο στο χέρι, αφού ο 21χρονος Κολομβιανός επιθετικός έσπασε ένα τζάμι στα αποδυτήρια, από το οποίο προήλθε ο τραυματισμός του!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης της ομάδας των Ιωαννίνων έχει κόψει τον τένοντά του, κάτι που σημαίνει ότι θα ταξιδέψει απευθείας στην Αθήνα, όπου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, κάτι που θα τον αφήσει εκτός αρκετές εβδομάδες.

Αφορμή για τον εκνευρισμό του και το ξέσπασμά του στα αποδυτήρια στάθηκε το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού, Χρήστο Κουτσοσπύρο, ο οποίος μάλιστα έριξε χαστούκι στον νεαρό φορ και αποβλήθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ