ΠΑΟΚ–ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ–ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας, με τη διαφορά του από την ΑΕΚ να αυξάνεται στους πέντε βαθμούς, αφού οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν μεσοβδόμαδα, ενώ το σύνολο του Λουτσέσκου επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, στη Ριζούπολη.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ακόμη μία ήττα, αφού μετά από εκείνη (0-1) από τον Αστέρα Τρίπολης, δεν ηττήθηκε και στην Κρήτη (2-3) από τον ΟΦΗ, σε αναμέτρηση στην οποία προηγήθηκε μάλιστα δύο φορές στο σκορ. Η αποβολή του Βιγιαφάνιες στο 74ο λεπτό με το σκορ στο 2-1 υπέρ των πρασίνων επέτρεψε στον ΟΦΗ να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και να σημειώσει δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν γνωρίζει σίγουρα αν θα έχει στη διάθεση του για το ντέρμπι, τους Μπίσεσβαρ και Μιτρίτσα, καθώς ο Ολλανδός έχει μερικές ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τη μέση, ενώ ο Ρουμάνος νιώθει πόνους στη μέση, με την κατάσταση τους να αναμένεται να εξεταστεί την τελευταία στιγμή.

Εκτός θα είναι οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα που δεν έχουν επιστρέψει ακόμα σε φουλ ρυθμούς, ενώ ούτε Λέο Ζαμπά που νόσησε από κορωνοϊό δεν θα είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Ο Μαουρίσιο που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έχει μια σύσπαση και έτσι δεν αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου. Παράλληλα, αμφίβολοι κρίνονται και οι Βιτάλ και Κώτσιρα, ενώ εκτός θα είναι και ο Μακέντα, αλλά και ο και ο τιμωρημένος Βιγιαφάνιες.

Από την άλλη, ντεμπούτο αναμένεται να κάνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος ταξίδεψε με την αποστολή στην Κρήτη για να μπει στο κλίμα. Μάλιστα, ο Σέρβος διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα.

Τέλος, στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Αϊτόρ που έμεινε εκτός αρχικού σχήματος με τον ΟΦΗ.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σεΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένη για τις 19:30της Κυριακής.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LiveStreaming | Λουτσέσκου: «Χάσαμε τον έλεγχο, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη»

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη και τη νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πρώτο ημίχρονο και τη συνέχεια που η ομάδα έδειχνε σαν να έχασε το μυαλό της: «Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά χάνοντας ευκαιρίες, χάσαμε όμως τον έλεγχο που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, είναι λογικό ο αντίπαλος να αποκτά αυτοπεποίθηση όταν το παιχνίδι μένει ανοιχτό. Ακόμη και έτσι είχαμε ευκαιρίες στην κόντρα επίθεση, καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ κόντρα σε μία ομάδα που δεν έχει χάσει στο γήπεδό της από τον Άρη, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ».

Για τις διαφοροποιήσεις στα πρόσωπα σήμερα και αν πρόκειται για γενική διαχείριση ή αποκλειστικά για αυτό το ματς: «O Αουγκούστο είχε κάρτες, οι Μπίσεσβαρ – Μιτρίτσα ήταν τραυματίες ενώ ο Ζαμπά έχει ένα πρόβλημα… που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος».

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LiveStreaming | Γιοβάνοβιτς: «Τιμωρηθήκαμε πολύ σκληρά»

Απογοητευμένος με το τελικό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στην απόδοση της ομάδας του απέναντι στον ΟΦΗ και ανέφερε πως στα τελευταία λεπτά οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να κατανοήσουν την εξέλιξη της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να έρθει και η ήττα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:

«Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που ήταν πολύ πιο καλός στο γήπεδο, μπορούσε να ελέγξει το παιχνίδι. Κόντρα στη ροή του αγώνα καταφέραμε από κάποιες αντεπιθέσεις να έχουμε το σκορ υπέρ μας. Στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε καλύτερα το ματς, είχαμε ευκαιρίες για να αυξήσουμε το προβάδισμά μας, αλλά μετά ήρθε η αποβολή και ήταν λογικό να υποχωρήσουμε. Στο τέλος δείξαμε πως δεν μπορούσαμε να κατανοήσουμε την εξέλιξη του παιχνιδιού και τιμωρηθήκαμε πολύ σκληρά», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Χάσαμε ένα παιχνίδι ακόμη και τα πράγματα δυσκολεύουν για μας. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα»

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ