Με αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ιωνικό – Αυτή είναι η 11άδα που επέλεξε ο Μαρτίνς

Με αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ιωνικό – Αυτή είναι η 11άδα που επέλεξε ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να προχωρήσει σε δύο αλλαγές και ο Ολυμπιακός θα παίξει κόντρα στον Ιωνικό με άλλον χαφ και επιθετικό.

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Ιωνικό. Θέλει να ανεβάσει τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ στους 12 βαθμούς, αλλά να βάλει πίεση στους Θεσσαλονικείς, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να αποφασίζει, εν τέλει, να κάνει δύο αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Μια αλλαγή την οποία ουσιαστικά είχαμε προαναγγείλει. Τον Τικίνιο Σοάρες, αντί του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Και τον Μάντι Καμαρά αντί του Μπουχαλάκη

Ο Μαρτίνς, στην ομιλία που έκανε στην επόμενη προπόνηση από τον αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου, είχε εξάρει την εικόνα της ομάδας του και το ποδόσφαιρο που έπαιξε. Για αυτόν τον λόγο, μάλιστα, αποφάσισε να μην αλλάξει πολλά. Πέρα από αυτό που έχει αποφασίσει. Τον σέντερ φορ. Με τον Πορτογάλο να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που είχε μεταφέρει «to10», πως σκέφτεται να ακολουθήσει την τακτική του… εναλλάξ μεταξύ Τικίνιο και Ελ Αραμπί. Τώρα, λοιπόν, είναι η σειρά του Βραζιλιάνου να ξεκινήσει, κόντρα στον Ιωνικό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις, τώρα, ο Μαρτίνς επέλεξε ακριβώς τους ίδιους 9 του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ετσι, ο Βατσλίκ θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια.

Στην άμυνα, ο μοναδικός που ήταν αμφίβολος ήταν ο Κένι Λαλά, αλλά από τη στιγμή που προπονήθηκε το Σάββατο και ένιωσε καλά, ξεκινάει, με την υπόλοιπη 3άδα της άμυνας να αποτελείται από τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ.

Στη μεσαία γραμμή, ο Μάντι Καμαρά είναι διαθέσιμος μετά την τιμωρία του και επιλέχθηκαν μαζί με τον ο Γιαν Εμβιλά και τον Αγκιμπού Καμαρά μπροστά τους. Ενώ ούτε στα άκρα της επίθεσης υπήρξε αλλαγή, με τον Γκάρι Ροντρίγκες και τον Ματιέ Βαλμπουενά να ξεκινούν κανονικά. Με μοναδικό προωθημένο τον Τικίνιο.

Αναλυτικά η 11άδα αποτελείται από τους εξής παίκτες: Βατσλίκ, Λαλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μάντι Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ροντρίγκες, Βαλμπουενά, Τικίνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ