Ομιλία-έκπληξη από τον Μαρτίνς στο Ρέντη – «Ο Ολυμπιακός επέστρεψε»

Ομιλία-έκπληξη από τον Μαρτίνς στο Ρέντη – «Ο Ολυμπιακός επέστρεψε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε βίντεο από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και εξήρε τους παίκτες του για την απόδοση που είχαν, στέλνοντας μήνυμα και ενόψει Ιωνικού.

Η νίκη επί του Παναιτωλικού προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση στον Πέδρο Μαρτίνς. Όχι μόνο το αποτέλεσμα αυτό καθαυτό, αλλά ο τρόπος που αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πορτογάλος τεχνικός, στην επιστροφή της ομάδας του στις προπονήσεις, το πρωί της Παρασκευής και ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό, για την 22η αγωνιστική της Super League, μετέφερε και στους ποδοσφαιριστές του τις καλές εντυπώσεις που του άφησε η απόδοσή τους στην αναμέτρηση της Τετάρτης.

Ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του φρόντισαν να το κάνουν αυτό και με… εικόνα. Πριν την έναρξη της προπόνησης στο Ρέντη μάζεψαν τους ποδοσφαιριστές στην αίθουσα προβολών του προπονητικού κέντρου και τους έδειξαν βίντεο από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Με τον τεχνικός των πρωταθλητών να αναλύει όσα έγιναν στο 90λεπτο την Τετάρτη.

Ενώ παράλληλα έδειχνε επί μέρους φάσεις από τον αγώνα, ο Μαρτίνς αναφέρθηκε με πολύ θερμά λόγια στην εικόνα που έδειξε η ομάδα του. Αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «…επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε. Παίξαμε το ποδόσφαιρο που μπορεί και πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός. Και αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε από εδώ και πέρα».

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος εξήγησε πως «είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εικόνα που είχαμε στο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Πιέσαμε σωστά, κλέψαμε την μπάλα και την κυκλοφορήσαμε γρήγορα και σωστά. Έγιναν όλα όπως έπρεπε και αυτό θέλω να συνεχίσουμε να κάνουμε. Εάν παίζουμε έτσι, δεν θα έχουμε πρόβλημα με οποιονδήποτε αντίπαλο. Αρκεί να παίζουμε καλά και βάσει των δυνατοτήτων και του ταλέντου μας».

Ο Μαρτίνς έδειξε και τις επικίνδυνες φάσεις που δημιούργησε ο Παναιτωλικός, κάνοντας επισημάνσεις για κάποια λάθη που έγιναν στην αντιμετώπιση του transition της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου. Αλλά αυτό στο οποίο επέμεινε ήταν πως οι παίκτες του θα πρέπει να μπαίνουν με αυτή τη νοοτροπία, τη συγκέντρωση και τη διάθεση, όπως στο ματς της Τετάρτης.

Μάλιστα, αναφερόμενος στον επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού, σημείωσε πως ο Ιωνικός είναι μια συμπαγής και σκληρή ομάδα, που αγωνίζεται σε ένα γήπεδο μικρό, «στενό» και επεσήμανε πως όλοι πρέπει να επιδείξουν επιθετικότητα και συγκέντρωση, ώστε ο Ολυμπιακός να φύγει με τη νίκη από μία έδρα όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε!

Επιπλέον, με τα λόγια του ο Μαρτίνς έδειξε ότι σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει την ίδια 11άδα και στη Νίκαια. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι όσοι αγωνίστηκαν την Τετάρτη με τον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση την Παρασκευή και ουσιαστικά το Σάββατο θα προπονηθούν κανονικά μετά τον Παναιτωλικό. Βεβαίως, έχει και διλήμματα που αφορούν τους Μασούρα, Μάντι Καμαρά, αλλά και τον Τικίνιο. Χωρίς ακόμη να έχει πάρει την οριστική του απόφαση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ