Ινγκασον: «Μόνο εμείς παίξαμε σήμερα ποδόσφαιρο»

Ινγκασον: «Μόνο εμείς παίξαμε σήμερα ποδόσφαιρο»

«Καρφιά» για τον τρόπο παιχνιδιού που ακολούθησε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα, έστειλε ο Ινγκι Ινγκασον.

Χαρούμενος για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του στην Τούμπα, απέναντι στον Παναθηναϊκό, δήλωσε ο Ίνγκι Ίνγκασον. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ ανέφερε πως ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει περιθώρια για «στάσεις», δήλωσε πως το «κλειδί» απέναντι στην ΑΕΚ είναι το γκολ, ενώ έριξε και τα… καρφιά του για τον Παναθηναϊκό και τον τρόπο παιχνιδιού που ακολούθησε στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν του έκλεψε ο Σάστρε τον τίτλο του MVP: «Όχι, σε καμία περίπτωση, έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, αλλά και το γκολ που πέτυχε φυσικά. Αλλά, σήμερα τη νίκη την έδωσε όλη η ομάδα».

Για το όταν σκοράρει, η ομάδα νικά: «Ναι, είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα και για την εμφάνιση μου, αλλά και για τη νίκη. Δεχτήκαμε ένα γκολ από λάθος στην άμυνα, κάτι που μπορούσαμε να το αποφύγουμε.

Αλλά, προσπαθήσαμε στη συνέχεια, κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, παρότι βρεθήκαμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Αλλά, μία ομάδα συνέχιζε να παίζει ποδόσφαιρο και αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως: «Κάθε παιχνίδι θέλουμε να παίρνουμε τους βαθμούς, δεν έχουμε περιθώριο να χάνουμε και άλλους βαθμούς, παρότι χάσαμε από τον Ολυμπιακό. Πρέπει να συνεχίσουμε για τη συνέχεια, αρχής γενομένης με το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και στο πρωτάθλημα, και να μη χάνουμε άλλους βαθμούς».

Για την αμυντική βελτίωση του ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι δουλειά όλης της ομάδας και όχι μόνο των αμυντικών. Όλοι συνεισφέρουν σε αυτό, από τον τερματοφύλακα μέχρι και τον επιθετικό. Είμαστε ικανοποιημένοι γι’ αυτό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε, επαναλαμβάνω, ένα δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο και πάμε για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το ποιο θα είναι το «κλειδί» απέναντι στην ΑΕΚ: «Θα πρέπει να πετύχουμε γκολ. Αυτό είναι το ‘κλειδί’, μας βοηθάει και το γεγονός πως μας κάνει και ισοπαλία με γκολ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να συνεχίσουμε, είμαστε σε μια καλή περίοδο και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ