Για πόσο χάνει ο Ολυμπιακός τον Γκάρι Ροντρίγκες – Τι έδειξαν σήμερα οι εξετάσεις

Για πόσο χάνει ο Ολυμπιακός τον Γκάρι Ροντρίγκες – Τι έδειξαν σήμερα οι εξετάσεις

Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό…

Τις υπηρεσίες του Γκάρι Ροντρίγκες για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα στερηθεί ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση μακρού προσαγωγού. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο 31χρονος Αφρικανός εξτρέμ θα χάσει σίγουρα τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, τις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα με ΑΕΚ, Βόλο και ΟΦΗ και πιθανότατα και τα δύο ματς με την Αταλάντα για το Europa League.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είχε επιστρέψει φουριόζος από το Κόπα Αφρικα και είχε κάνει σπουδαία εμφάνιση στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό. Ο διεθνής άσος είχε σκοράρει δύο γκολ και έδειχνε να έχει βρει ρυθμό. Στο χθεσινό ματς με τον Ιωνικό, ωστόσο, σε ένα σπριντ στον χώρο της μεσαίας γραμμής ένιωσε ένα τράβηγμα και λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου (43’) έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να υποβάλλεται σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση μακρού προσαγωγού και πρέπει να παραμείνει στα… πιτς για 2-3 εβδομάδες, με τον Πέδρο Μαρτίνς να στερείται τις υπηρεσίες του μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν είχε πραγματοποιήσει 12 συμμετοχές, με 2 γκολ και 1 ασίστ σε 551 λεπτά. Τώρα, θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός προπονήσεων για το επόμενο χρονικό διάστημα, με στόχο να επανέλθει δριμύτερος στις αρχές Μαρτίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ