«Βόμβα» από τον Απόλλωνα Σμύρνης: Έφερε τον Μανουέλ Φερνάντες (vids)

«Βόμβα» από τον Απόλλωνα Σμύρνης: Έφερε τον Μανουέλ Φερνάντες (vids)

Ο Απόλλων Σμύρνης ήρθε σε συμφωνία με τον 36χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, Μανουέλ Φερνάντες.

Σε μια ηχηρή μεταγραφή προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς έφερε στην Αθήνα τον μεσοεπιθετικό Μανουέλ Φερνάντες από την Πορτογαλία.

Ο 36χρονος Πορτογάλος, ο οποίος αγωνίζεται ως «δεκάρι», έμεινε ελεύθερος πριν λίγο καιρό από την Καϊσερισπόρ, βρίσκεται ήδη στη χώρα μας για χάρη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Πρώτος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Μπενφίκα, έχει αγωνιστεί σε Πόρτσμουθ, Εβερτον, Βαλένθια, Μπεσίκτας, Λοκομοτίβ Μόσχας, Κράσνονταρ, ενώ μετράει 15 συμμετοχές με την Εθνική Πορτογαλίας, έχοντας πετύχει 3 γκολ.

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την ομάδα της Ριζούπολης, που ενισχύεται με έναν πολύ έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 499 παιχνίδια, έχοντας 67 γκολ και 84 ασίστ.

Η ομάδα με την οποία κατέγραψε τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του ήταν η Λοκομοτίβ Μόσχας, με την οποία είχε 34 γκολ και είχε 28 ασίστ. Στην Μπενφίκα πραγματοποίησε 88 συμμετοχές, με 4 γκολ και 3 ασίστ, ενώ επίσης είχε αγωνιστεί στην Premier League με την Εβερτον (24 συμμ., 2 γκολ, 4 ασίστ), αλλά και στην Primera Division με την Βαλένθια (83 συμμ., 3 γκολ και 6 ασίστ).

Με τη φανέλα της Καϊσερισπόρ, που ήταν η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε πριν έρθει στην Ελλάδα, είχε 16 συμμετοχές, με 1 ασίστ. Φέτος δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής, με τον έμπειρο άσο να αγωνίζεται μόλις σε 5 παιχνίδια, έχοντας 1 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ