Οι οπαδοί του Ολυμπιακού τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 και τον Άλκη (vid & pics)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 και τον Άλκη (vid & pics)

Παραμονή της θλιβερής επετείου από την τραγωδία της Θύρας 7, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» και απέτισε φόρο τιμής στα θύματα, αλλά και στον αδικοχαμένο Άλκη.

Φόρο τιμής στα 21 αδικοχαμένα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 απέτισε η οικογένεια του Ολυμπιακού, με τους οπαδούς των Ερυθρόλευκων να συγκεντρώνονται έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» και να στέλνουν ηχηρό μήνυμα πώς όσα χρόνια και εάν περάσουν ποτέ και κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει τους 21 ανθρώπους που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή.

Σε μια συγκινησιακά έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7 (8/2/81). Της μεγαλύτερης τραγωδίας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, αλλά και μίας από τις μεγαλύτερες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Σε μια συγκινησιακά έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7 (8/2/81). Η μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και μία από τις μεγαλύτερες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Φέτος, συμπληρώνονται 41 χρόνια από εκείνη την αποφράδα ημέρα, που βύθισε στη θλίψη και στον πόνο το μεγάλο λιμάνι, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Η μαζική παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού το βράδυ της Δευτέρας (7/2) στο φαληρικό γήπεδο, αλλά και τα μηνύματα των παραγόντων των Πειραιωτών το αποδεικνύει περίτρανα, με τους φίλους των Πειραιωτών αποτίουν φόρο τιμής και στον 19χρονο Αλκη.

Ο κόσμος του πειραϊκού συλλόγου δεν ξέχασε επίσης τον οπαδό του Αρη, Αλκη Καμπανό, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (1/2) στη Θεσσαλονίκη, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να φωνάζει το όνομα του αδικοχαμένου 19χρονου. Μια συγκινητική στιγμή, που προκαλεί ανατριχίλα και την οποία κατέγραψε «to10» και μπορείτε να τη δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Και τις φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ