Άρης : Μένει ο Πλατέλλας

Άρης : Μένει ο Πλατέλλας

Ο Άρης ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι ιθύνοντες των κιτρινόμαυρων έχουν ξεκινήσει επαφές για την ανανέωση συμβολαίων με παίκτες που βοήθησαν σημαντικά τον Άρη την φετινή αγωνιστική περίοδο. Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο οποίος (σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport) είναι […]

Ο Άρης ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι ιθύνοντες των κιτρινόμαυρων έχουν ξεκινήσει επαφές για την ανανέωση συμβολαίων με παίκτες που βοήθησαν σημαντικά τον Άρη την φετινή αγωνιστική περίοδο. Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο οποίος (σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport) είναι πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πάντα με βάση το σχετικό ρεπορτάζ, ο έμπειρος στράικερ έχει συναντηθεί με τον Θόδωρο Καρυπίδη και οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε προφορική συμφωνία για την υπογραφή νέου συμβολαίου. Όλα μάλιστα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες ο Πλατέλλας θα υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με τους κιτρινόμαυρους. Ο 29χρονος επιθετικός ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα της football league και βοήθησε τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας του για την επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ