Εξελίξεις με Ονιεκούρου στο… 90′ της μεταγραφικής περιόδου

Εξελίξεις με Ονιεκούρου στο… 90′ της μεταγραφικής περιόδου

Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην Τουρκία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Η μεταγραφική περίοδος παραμένει ανοιχτή σε αρκετά πρωταθλήματα, με το τουρκικό να είναι ένα από αυτά. Στη γειτονική χώρα έχουν διορία μέχρι σήμερα για να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους οι ομάδες και ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα είναι αυτό του Χένρι Ονιεκούρου.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ του Ολυμπιακού έχει πολύ καλό όνομα στην Τουρκία από το πέρασμα του από τη Γαλατασαράι και σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ, απασχολεί έντονα τόσο την «τσιμ μπομ», αλλά και της Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε και Μπασακσεχίρ.

Η Μπεσίκτας μάλιστα και ο Σενιόλ Γκιουνές θέλει διακαώς τον Ονιεκούρου και προσπαθεί να πυροδοτήσει «βόμβα» τις τελευταίες ώρες με την απόκτηση του. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «sondakika.com», η τούρκικη ομάδα είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, να καλύψει τις απαιτήσεις του και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή πριν λήξει η διορία, διότι «καίγεται» για εξτρέμ, λόγω και των προβλημάτων τραυματισμού του Ενκουντού.

Οι Τούρκοι έχουν ήδη αποκτήσει τους Μίραλεμ Πιάνιτς και Ζέντσον Φερνάντες και ενδιαφέρονται έντονα και για τον Νιγηριανό, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στο λιμάνι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν, ο τεχνικός της Μπεσίκτας έχει ζητήσει την απόκτηση του και μάλιστα με κανονική μεταγραφή. Οι Τούρκοι δεν κάνουν αναφορά σε λεπτομέρειες, ούτε σε νούμερα σχετικά με την προσπάθεια που κάνει η Μπεσίκτας, όμως ξεκαθαρίζουν ότι η πρόθεση της είναι ξεκάθαρη και «τρέχει» να κλείσει την υπόθεση.

Ο ίδιος ο Ονιεκούρου φαίνεται πως επιθυμεί να επιστρέψει στην Τουρκία, αλλά θα το έκανε μόνο για τη Γαλατασαράι, κάτι που όμως δεν πτοεί την Μπεσίκτας, που αναμένεται σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα να του προσφέρουν πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ονιεκούρου αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό έναντι 4.500.000 ευρώ από τη Μονακό και στο πρώτο μισό με τα ερυθρόλευκα έχει 22 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ