Γιατί η ευρωπαϊκή λίστα κάνει κρίσιμη τη μέρα για Λόπες, Κούντε και Ονιεκούρου…

Γιατί η ευρωπαϊκή λίστα κάνει κρίσιμη τη μέρα για Λόπες, Κούντε και Ονιεκούρου…

Η κρίσιμη μέρα για το μέλλον των Ρόνι Λόπες, Πιερ Κούντε και Χένρι Ονιεκούρου και η διορία για την ευρωπαϊκή λίστα που «καίει» τον Ολυμπιακό.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όμως υπάρχουν αρκετές… αγορές που θα έχουν κινητικότητα μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου.

Ο Ολυμπιακός παρότι τα ονόματα των Ρόνι Λόπες, Χένρι Ονιεκούρου και Πιερ Κούντε ενεπλάκησαν σε αρκετά σενάρια τις τελευταίες ώρες διατήρησε στο ρόστερ του και τους τρεις. Προς το παρόν ωστόσο, διότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις με κάποιον ή κάποιους εξ αυτών ακόμη και στο επόμενο 24ωρο.

Το μεταγραφικό «παράθυρο» παραμένει ανοιχτό σε πρωταθλήματα όπως της Τουρκίας, της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Σκανδιναβίας (εκτός από τη Δανία), αλλά και σε Αυστρία και Πολωνία και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει κινητικότητα.

Στη γειτονική χώρα τόσο ο Ονιεκούρου, αλλά και οι Λόπες και Κούντε έχουν μεγάλη πέραση, με τον Πορτογάλο εξτρέμ μάλιστα να απασχολεί έντονα την Κόνιασπορ του πρώην ερυθρόλευκου, Αχμέντ Χασάν, όπως διαβάσατε μέσα από «to10».

Εκτός όμως από τον Λόπες και ο Νιγηριανός είχε πρόταση από την Μπασακσεχίρ, όπως αποκάλυψαν οι Τούρκοι, ενώ και ο Κούντε είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στους Τούρκους και με δεδομένο ότι υπάρχει μια βδομάδα ακόμη για να κλείσει η μεταγραφική περίοδος στη γειτονική χώρα είναι πιθανό να γίνει κάποια κίνηση.

Η διαφορά που κάνει τη σημερινή μέρα ιδιαίτερα κρίσιμη για τον Ολυμπιακό σχετικά με την πιθανή παραχώρηση των Λόπες, Ονιεκούρου και Κούντε, δεν είναι άλλη από την ευρωπαϊκή λίστα. Ο Πέδρο Μαρτίνς πρέπει μέχρι αύριο το απόγευμα να δηλώσει τη λίστα για τα δυο παιχνίδια με την Αταλάντα και οι τρεις ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβάνονται σε αυτή.

Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν ότι, εφόσον παραχωρηθεί κάποιος ή κάποιοι από αυτούς θα πρέπει να φύγει πριν από τη διορία. Ο λόγος είναι ότι θα αδειάσει μια θέση στην ευρωπαϊκή λίστα και ο Μαρτίνς θα έχει τη δυνατότητα να προσθέσει κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή από το ρόστερ.

Ειδάλλως, αν ο Πορτογάλος δηλώσει την ευρωπαϊκή λίστα στη UEFA και είναι και οι τρεις παίκτες σε αυτή, τότε ακόμη και να αποχωρήσει κάποιος ή ακόμη και οι τρεις από τον Ολυμπιακό, τότε το κενό δεν αναπληρώνεται. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει οι πρωταθλητές να πάνε στα ματς με τους Μπεργκαμάσκι με μείον έναν ή και παραπάνω παίκτες, αν υπάρξουν εξελίξεις στο «μέτωπο» των αποχωρήσεων για Λόπες, Ονιεκούρου ή Κούντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ