Κίνηση σωτηρίας για τον Παναθηναϊκό

Κίνηση σωτηρίας για τον Παναθηναϊκό

Οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα αναμένεται να συζητήσουν και πάλι το ενδεχόμενο κατάργησης της ποινής του υποβιβασμού, σε περίπτωση που μια ομάδα δεν παίρνει αδειοδότηση.

Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο θέμα της κατάργησης της ποινής του υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν καταφέρνουν να πάρουν αδειοδότηση κι αυτό φυσικά αφορά σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Παναθηναϊκό. Μπορεί την περασμένη Δευτέρα να έγινε ψηφοφορία (μετά από πρόταση της ΑΕΚ) και το αποτέλεσμα να ήταν αρνητικό, ωστόσο φαίνεται πως τα δεδομένα είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι μετά την συνάντηση που είχαν οκτώ ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτική στέγη, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη έγινε ξεκάθαρο προς την πλευρά του υφυπουργού, πως υπάρχει θέμα βιωσιμότητας. Ότι δηλαδή οι ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο δεν θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι υπάρχουν ομάδες οι οποίες θα ζητήσουν να γίνει έκτακτη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα, ώστε να συζητηθεί και πάλι το θέμα της κατάργησης της ποινής του υποβιβασμού. Μάλιστα επιδίωξη των ομάδων που θα καταθέσουν το αίτημα για έκταση συνεδρίαση, είναι να γίνει την Δευτέρα. Το θέμα συζήτησης αφορά σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή την φορά είναι πιθανό να αλλάξουν οι συσχετισμοί σε ότι αφορά την ψηφοφορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ