ΑΕΚ: Η αντίδραση μετά το… σοκ και τα «σύννεφα» πάνω από τον Γιαννίκη

ΑΕΚ: Η αντίδραση μετά το… σοκ και τα «σύννεφα» πάνω από τον Γιαννίκη

Η ΑΕΚ καλείται να αφήσει πίσω της τον σοκαριστικό αποκλεισμό που γνώρισε στα προημιτελικά του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ και να βγάλει αντίδραση εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στα... σχοινιά ο Γιαννίκης που βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση.

Το κλίμα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο από χθες το βράδυ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου και με τον απίστευτο τρόπο που ήρθε αυτός.

Η εικόνα του Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος μετά τη λήξη της αναμέτρησης είχε μείνει αποσβολωμένος στον πάγκο για περίπου ένα τέταρτο, τα είπε όλα.

Ο Έλληνας τεχνικός μάλιστα έκανε μια λιτή δήλωση στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού. «Τεράστιο σοκ, είναι μια δύσκολη στιγμή. Η ΑΕΚ είναι μια τεράστια ομάδα που πρέπει να κερδίζει τίτλους. Είμαι πολύ στεναχωρημένος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η χρονιά τελείωσε πρόωρα ουσιαστικά για την Ένωση, που πλέον καλείται να τερματίστει στην καλύτερη δυνατή θέση στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς όλες οι ελληνικές ομάδες της 4άδας θα μπουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League της επόμενης σεζόν

Φυσικά, υπάρχουν και πολλά… σύννεφα πάνω από τον Αργύρη Γιαννίκη, με την απόφαση να περνάει για το μέλλον του 41χρονου προπονητή -και όχι μόνο- να περνάει στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ