Άρης: Η ευκαιρία του Πάλμα

Άρης: Η ευκαιρία του Πάλμα

Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο εκτός έδρας παιχνίδι (14/2) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσο το πρόβλημα στο σκοράρισμα παραμένει, τόσο τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για τον Άρη. Σημαντικοί παίκτες, όπως οι Γκαρσία, Γκάμα και Ιτούρμπε δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που προβληματίζει τον Άκη Μάντζιο ενόψει της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι να πάρει την ευκαιρία του ο Πάλμα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη, κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να γίνει στους Ζωσιμάδες.

Ο προπονητής του Άρη, άλλωστε, ψάχνει κάτι διαφορετικό, που θα κάνει την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του λιγότερο προβλέψιμη. Ακόμα, στις προπονήσεις έχει δοκιμαστεί και σχήμα με τους Μάνο ή Λόπεθ στην κορυφή της επίθεσης και τον Καμαρά πίσω τους, σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει σήμερα και αύριο (11/2) τις τελικές του δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ