Άρης: Επιστρέφει ο σημαντικός Φαμπιάνο

Άρης: Επιστρέφει ο σημαντικός Φαμπιάνο

Ο κομβικός για το παιχνίδι του Άρη Βραζιλιάνος αμυντικός εξέτισε την ποινή του και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (14/2).

Ο Άρης έκανε τα εύκολα δύσκολα με την ήττα του από τον Βόλο και πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια βαθμολογικών απωλειών, στην προσπάθεια του να εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι οφ. Κομβικό για την πορεία των κιτρινόμαυρων είναι το εκτός έδρας παιχνίδι (14/2) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο επιστρέφει ο Φαμπιάνο που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Μια είδηση πολύ σημαντική για τον Άκη Μάντζιο, καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει καθοριστική συμμετοχή στον τρόπο παιχνιδιού του Άρη. Συγκεκριμένα, είναι ο μοναδικός κεντρικός αμυντικός του, που μπορεί να «κουβαλήσει» την μπάλα και να την περάσει στους μέσους.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος (Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκό και Βόλο) που έχει απουσιάσει μέχρι στιγμής ο Φαμπιάνο, ο Άρης όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει, αλλά δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ.

Ο Βραζιλιάνος θα είναι ο παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο τη άμυνας, «λύνοντας» τα χέρια του προπονητή του σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ