Πρόγραμμα «βουνό» για τον Ατρόμητο: Θα δώσει οκτώ ματς σε 24 ημέρες

Πρόγραμμα «βουνό» για τον Ατρόμητο: Θα δώσει οκτώ ματς σε 24 ημέρες

Μετά τον ορισμών των εξ αναβολής αγώνων σχηματίστηκε ένα πρόγραμμα «Γολγοθάς» για τους Περιστεριώτες.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες για τον Ατρόμητο. Η έλευση παικτών όπως του Κουλούρη και του Παπαδόπουλου έφεραν ένα κλίμα εφορίας στο Περιστέρι, ωστόσο μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά για τον Ατρόμητο.

Το σύνολο του Κρις Κόλμαν βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, με κάθε ματς πλέον να θεωρείται πλέον «τελικός». Οι Περιστεριώτες θέλουν να μαζέψουν όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, προκειμένου να μην μπλέξουν σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

Ωστόσο το πρόγραμμα δεν είναι «σύμμαχος» για τον Ατρόμητο. Πιο συγκεκριμένα σήμερα(10/2) η Λίγκα γνωστοποίησε το πρόγραμμα των εξ αναβολής αγώνων και τις ημερομηνίες για τα άλλα τρία ματς των Περιστεριωτών που καλούνται να «ανέβουν» ένα βουνό.

Για την ακρίβεια, μέχρι και τις 6 Μαρτίου που θα πέσει η αυλαία της κανονικής διάρκειας, σε διάστημα 24 ημερών, θα κληθεί να δώσει 8 παιχνίδια, δηλαδή κατά μέσο όρο ένα ματς κάθε τρεις μέρες!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ
10/02: Λαμία
13/02: ΠΑΟΚ*
16/02: ΟΦΗ
19/02: Αστέρας Τρ.
23/02: Αρης*
28/02: Απόλλων Σμ.*
03/03: Βόλος
06/03: Παναθηναϊκός
Όπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ