Κόλμαν: «Δικό μου το λάθος στο πρώτο μέρος, όλα τα ματς είναι «τελικοί»

Κόλμαν: «Δικό μου το λάθος στο πρώτο μέρος, όλα τα ματς είναι «τελικοί»

Ο τεχνικός του Ατρομήτου ανέλαβε την ευθύνη για το κακή εικόνα της ομάδας του στο πρώτο μέρος, ενώ στάθηκε και στο πάθος και την ορμή που έδειξαν οι παίκτες του για να φτάσουν στην ανατροπή απέναντι στη Λαμία.

Ο Ατρόμητος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ευθύμη Κουλούρη ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα, κατάφερε να επικρατήσει της Λαμίας στο Περιστέρι με 3-1 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Superleague.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου Κρις Κόλμαν, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την εικόνα του πρώτου μέρους, ενώ στάθηκε και στο πάθος και την ορμή που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του για να φτάσουν στην μεγάλη ανατροπή κόντρα στο σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για τη νίκη: «Στο πρώτο ημίχρονο ήταν δικό μου το λάθος ειδικά στο τακτικό κομμάτι, όχι τόσο των παικτών. Οι ποδοσφαιριστές ήταν νευρικοί. Στο δεύτερο δείξαμε ορμή, πάθος και δείξαμε πόσο θέλαμε το παιχνίδι. Έχουν μεγάλη πίεση οι παίκτες μου».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και τα άλλα ματς: «Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί ειδικά στην κατάσταση που είμαστε. Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν σκληρά καθημερινά πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια. Ξέρετε εγώ είμαι ο τρίτος προπονητής και δεν είναι εύκολο να προσαρμόζονται οι ποδοσφαιριστές σε νέες φιλοσοφίες συνέχεια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ