Ματίγια: «Ήθελα να σηκώσω τη φανέλα να βγάλω την μπάλα»

Ματίγια: «Ήθελα να σηκώσω τη φανέλα να βγάλω την μπάλα»

Ο Χαβιέ Ματίγια απολογήθηκε σήμερα ενώπιον του αθλητικού δικαστή για το γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό, λέγοντα ότι ήθελε να κάνει κίνηση αφιέρωσης στην εγκυμονούσα σύζυγό του.

Ο Χαβιέ Ματίγια εμφανίστηκε σήμερα στον αθλητικό δικαστή, προκειμένου να απολογηθεί για τον πανυγυρισμό στο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της ποινικής δίωξης που άσκησε σε βάρος του ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, κύριος Κωσταντίνος Σπυρόπουλος.

Ο πάικτης του Άρη αρνήθηκε πως έκανε άσεμνη χειρονομία, πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα και ήθελε απλά να σηκώσει τη φανέλα, για να βγάλει την μπάλα, αφιερώνοντας το τέρμα στη γυναίκα του που πρόκειται να γεννήσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι αρχηγός του Άρη και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Παίζω μπάλα 16-17 χρόνια και δεν έχω δώσει δικαιώματα. Ήταν το πρώτο γκολ που πέτυχα τους δύο μήνες που γνωρίζω ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος στο πρώτο μας παιδί και ήθελα να της αφιερώσω το γκολ.

Αυτό που αποτυπώνει η συγκεκριμένη φωτογραφία, αποτυπώνεται από όλες τις φωτογραφίες μαζί και όχι μόνο από τη συγκεκριμένη. Μόνο αυτό τον πανηγυρισμό είχα στον μυαλό μου, να βάλω τη μπάλα κάτω από τη φανέλα και να το αφιερώσω στη γυναίκα μου.

Δεν συνειδητοποίησα ότι φαινόταν ότι έκανα κάτι τέτοιο. Δεν το κατάλαβα, μου το είπαν μετά από δύο μέρες. Ήταν δίπλα μου παίκτες του Παναιτωλικού και δεν μου είπαν κάτι».

Ο δικηγόρος του Άρη, κύριος Μπιλίρης συμπλήρωσε:

«Ο VAR είδε τη φάση, ο Τζήλος είχε πολύ καλό οπτικό πεδίο και δεν έκαναν κάτι. Αντέδρασε κάποιος αντίπαλος; Όχι. Η δίωξη λέει ότι έγινε κίνηση προς τους αντίπαλους παίκτες και τους οπαδούς αλλά κανένας δεν αντέδρασε.

Ξεκίνησε για να πανηγυρίσει με τη φανέλα και δεν προσέβαλε κανέναν. Κανένας αντίπαλος δεν του είπε κάτι. Η δίωξη έγινε με βάση τα δημοσιεύματα από τα site».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ