Άρης – Μέσα ο Ματίγια, εκτός ο Ντιαγέ

Άρης – Μέσα ο Ματίγια, εκτός ο Ντιαγέ

Για πρώτη φορά ο Ισπανός μέσος ξεκινάει στην ενδεκάδα του Άρη στο πρωτάθλημα, ενώ ο Σενεγαλέζος μένει στον πάγκο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία.

Αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης , ξεκινάει στην ενδεκάδα του σημερινού εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία ο Άκης Μάντζιος. Ξεχωρίζει η επιστροφή του Γκάμα στο βασικό σχήμα και στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, αλλά και η παρουσία του Ματίγια στα χαφ, για πρώτη φορά τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Αντίθετα, στον πάγκο μένει ο Ντιαγέ.

Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τον Κουέστα τερματοφύλακα. Ο Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα στο αριστερό, ενώ Μπράμπετς και Φαμπιάνο είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ματίγια και Τζέγκο στα χαφ, ο Μανσίνι δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Γκάμα αριστερά και ο Μπερτόλιο πίσω από τον Καμαρά που ξεκινάει στη κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Ντένις, Γκαρσία, Ιτούρμπε, Ντιαγέ, Χαϊροβιτς, Λούμορ, Ντουάρτε, Δεληζήσης και Μάνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ