ΑΕΚ: Θλάση ο Αραούχο, χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Θλάση ο Αραούχο, χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Σέρχιο Αραούχο έχει υποστεί θλάση και δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως και οι Μάνταλος - Στάνκοβιτς.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην ΑΕΚ η οποία χάνει και τον Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός είχε ενοχλήσεις όλη την προηγούμενη εβδομάδα, έπαιξε στα όρια της θλάσης με τον ΠΑΟΚ και τελικά δεν τη γλίτωσε. Όπως ενημέρωσε η Ένωση, ο 30χρονος επιθετικός υπέστη θλάση στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού και ξεκίνησε θεραπεία.

Φυσικά δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως και οι Πέτρος Μάνταλος και Τσίτσαν Στάνκοβιτς που για άλλη μία μέρα γυμνάστηκαν ατομικά.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Σέρχιο Αραούχο υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού του. Ο Αργεντινός επιθετικός ξεκίνησε θεραπεία.

Οι Πέτρος Μάνταλος και Τσίτσαν Στάνκοβιτς γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η ομάδα θα κάνει αύριο στις 11.00 «ενεργοποίηση» στα Σπάτα, εν όψει του απογευματινού (19.30) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ