Αναστασίου: «Είχαμε τέτοιες ευκαιρίες που ήθελε πολύ προσπάθεια για να τις χάσεις» (vid)

Αναστασίου: «Είχαμε τέτοιες ευκαιρίες που ήθελε πολύ προσπάθεια για να τις χάσεις» (vid)

Ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στις μεγάλες ευκαιρίες που σπατάλησε η ομάδα του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το 0-0 του Παναιτωλικού κόντρα στον Απόλλωνα, τονίζοντας πως ενώ η ομάδα του δημιούργησε πολλές ευκαιρίες δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει.

Όσα είπε ο Αναστασίου:

«Είμαι σχετικά ικανοποιημένος από την ομάδα μου γιατί για εκτός έδρας παιχνίδι κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο ποδόσφαιρο το γκολ μετράει κάτι που δεν το είχαμε σήμερα, αλλά τουλάχιστον δεν δεχθήκαμε και τέρμα, οπότε πήραμε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Είμαι απογοητευμένος από την εξέλιξη του παιχνιδιού, διότι αν και ο Απόλλων είχε δύο δοκάρια εμείς είχαμε τέτοιες ευκαιρίες που ήθελε πολύ προσπάθεια για να τις χάσεις. Τελικά, εμείς καταφέραμε να χάσουμε τις ευκαιρίες μας και θεωρώ ότι αν είχαμε προηγηθεί, θα είχαμε κερδίσει το παιχνίδι.

Στην σύνθεση της ομάδας σήμερα χρησιμοποιήσαμε στην ενδεκάδα ψηλούς παίκτες στην άμυνα, για να αντιμετωπίσουμε τις στημένες φάσεις και τις δεύτερες επιθέσεις του Απόλλωνα. Στην άμυνα τα πήγαμε πολύ καλά, αλλά πληρώσαμε την μεγάλη αστοχία μας στην επίθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ