«Ο Ολυμπιακός προσέφερε 1.500.000 € για τον Πιτόν»

«Ο Ολυμπιακός προσέφερε 1.500.000 € για τον Πιτόν»

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται να κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον Λούκας Πιτόν της Κορίνθιανς. Αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ο Ολυμπιακός παρότι έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου εμπλέκεται ακόμη σε διάφορα σενάρια με ποδοσφαιριστές που φέρονται να απασχολούν τους ερυθρόλευκους. Μια ανάλογη περίπτωση είναι και αυτή του Λούκας Πιτόν της Κορινθιανς, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να παρουσιάζονται πως έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στη βραζιλιάνικη ομάδα για τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από τη χώρα του καφέ, ο Ολυμπιακός φαίνεται να προσέγγισε την Κορίνθιανς πριν μερικές μέρες, με τους Βραζιλιάνους μάλιστα να τονίζουν πως η ελληνική ομάδα έχει προσφέρει 1.500.000 ευρώ για τον 20χρονο αριστερό μπακ. Η Κορίνθιανς μάλιστα απέρριψε την προσφορά, θεωρώντας πως είναι λίγα τα χρήματα, καθώς ζητάει τουλάχιστον 5.000.000 για να τον παραχωρήσει.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα παρουσιάζουν οι Βραζιλιάνοι. Ο Ολυμπιακός έχει πράγματι στη λίστα του τον Πιτόν, αλλά για το καλοκαίρι και προφανώς δεν ισχύουν τα περί πρότασης στην Κορίνθιανς. Η μόνη επαφή που είχαν οι Πειραιώτες με τον βραζιλιάνικο σύλλογο ήταν για να ρωτήσουν σχετικά με τον 20χρονο αριστερό μπακ και τίποτα παραπάνω. Καμία επίσημη πρόταση δηλαδή.

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει συνειδητά να επενδύσει στον Φώτη Κίτσο, όπως έχετε διαβάσει από «to10», με τον Πέδρο Μαρτίνς να πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του νεαρού Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο Κίτσος αγωνίστηκε και στα δυο παιχνίδια με τον Παναιτωλικό για τους «8» του Κυπέλλου σαν μπακ και είχε εξαιρετική παρουσία.

Όσον αφορά τον Πιτόν, έχει ιταλικό διαβατήριο, ενώ το συμβόλαιό του με την Κορίνθιανς λήγει τον Δεκέμβριο του 2022. Από το 2019 όταν και αποκτήθηκε, έχει καταγράψει συνολικά 52 συμμετοχές με ένα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ