Μαρτίνς: «Ημασταν αποτελεσματικοί, ο διαιτητής δεν ήταν δίκαιος»

Μαρτίνς: «Ημασταν αποτελεσματικοί, ο διαιτητής δεν ήταν δίκαιος»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ τόνισε ότι οι παίκτες του ήταν αποτελεσματικοί και εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του Όρελ Γκρινφίλντ.

Με γκολ του Εμβιλά στο 84’, ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και διατήρησε τη διαφορά στους 9 πόντους από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ενώ αύξηση την αντίστοιχη από την Ενωση στους 17 βαθμούς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, τόνισε ότι οι παίκτες του ήταν αποτελεσματικοί, ενώ παράλληλα εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του Όρελ Γκρινφίλντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τις αλλαγές που έγιναν και εάν εκεί είναι το μυστικό της νίκης: «Όχι το μυστικό είναι πως ήμασταν αποτελεσματικοί στις λίγες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Σήμερα όμως το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και οποιαδήποτε ομάδα θα μπορούσε να είχε σκοράρει. Η ομάδα μας έχει αποδείξει πως ποτέ δεν παίζει για να χάσει και ειδικά στο γήπεδό της».

Το πρόβλημα στο ανασταλτικό σκέλος: «Χρειάζεται περισσότερη υπομονή με αντιπάλους με ποιότητα και δύναμη. Έπρεπε να έχουμε παραπάνω κατοχή και να αποφύγουμε ατομικά λάθη. Σαν τρίτο υπήρχε ένας διαιτητής με λάθος στην κρίση του και δεν ήταν δίκαιος στις αποφάσεις του για τις στατικές φάσεις. Είναι σε σχέση με εμάς πράγματα που δεν θέλουμε να ξαναδούμε».

Το εάν σκέφτεται το αήττητο πρωτάθλημα: «Φυσικά. Γιατί ποτέ δεν παίζουμε για να χάσουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Δεν σκεφτόμαστε την κατάκτηση με ρεκόρ αλλά θέλουμε να νικήσουμε όλα τα ματς. Είναι παιχνίδια που δεν θα είναι εύκολα για εμάς, αλλά θέλουμε τη νίκη σε όλα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ