Εμβιλά: «Σκανδαλώδης η διαιτησία, το πιο σημαντικό ήταν η νίκη»

Εμβιλά: «Σκανδαλώδης η διαιτησία, το πιο σημαντικό ήταν η νίκη»

Ο Γιαν Εμβιλά άφησε αιχμές για τη διαιτησία μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ από το οποίο κρατά μόνο τη νίκη.

Παράπονα για τη διαιτησία του ντέρμπι με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Γιαν Εμβιλά στις δηλώσεις του στη NOVA. Ο σκόρερ του Ολυμπιακού έκανε λόγο για σκανδαλώδη διαιτησία ενώ όσον αφορά το ματς, κρατά το αποτέλεσμα.

Όσα είπε ο Εμβιλά:

Για το γκολ του: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που με το γκολ μου νικήσαμε. Το πιο σημαντικό ήταν η νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το κερδίσαμε και μπροστά σε λίγους φιλάθλους. Είμαι πολύ χαρούμενος ότι γιατί σκόραρα εγώ αλλά για τη νίκη».

Για τον Βαλμπουενά: «Αυτός είναι ο Ματιέ. Όλοι γνωρίζουμε το τι μπορεί να κάνει. Είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για τους νέους. Πάντα δίνει το 100%».

Για τον αγώνα: «Δεν κάναμε το καλύτερο το παιχνίδι μας. Προσωπικά αναγνωρίζω τα λάθη μας και τα δικά μου λάθη όταν γίνονται. Όμως η διαιτησία σήμερα ήταν σκανδαλώδης. Ήταν σκανδαλώδη τα λάθη του παρότι δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία».

Για το τι χρειάζεται για την Ευρώπη ο Ολυμπιακός: «Η αποφασιστικότητα, η ένταση και η ταχύτητα. Αυτά πρέπει να έχουμε στην Ευρώπη. Να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι. Έχουμε τον Μανωλά που γνωρίζει πολύ καλά τις ιταλικές ομάδες».

Για τον Φαντινγκά: «Ο Φαντινγκά είναι ένας παίκτης που φάνηκε πως έχουμε πολύ καλή χημεία. Και οι δύο είμαστε Γάλλοι. Είμαστε περήφανοι που τον έχουμε εδώ. Υπήρχε το πείραγμα επειδή είχε σκοράρει στο Κύπελλο και σήμερα σκόραρα εγώ. Είναι ένας παίκτης που έχει να δώσει πολλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ