Άρης: Με τη πλάτη στον τοίχο στους «Ζωσιμάδες»

Άρης: Με τη πλάτη στον τοίχο στους «Ζωσιμάδες»

Χωρίς το παραμικρό περιθώριο για βαθμολογική απώλεια θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό (19.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Άρη στον σημερινό (19.30) εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, καθώς θα μείνουν πίσω στη μάχη για τα πλέι οφ. Μια αναμέτρηση, βέβαια, που μόνο εύκολη δεν θα είναι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους.

Σημαντική επιστροφή για τον Άκη Μάντζιο αυτή του Φαμπιάνο, που θα είναι ο παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας, ενώ στην αποστολή επέστρεψε ο Λούμορ και για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο Εμπακατά. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο τραυματίας Γκάμα, ο τιμωρημένος Ματίγια και ο ανέτοιμος Ντουκουρέ.

Ο προπονητής του Άρη δεν άνοιξε τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, καθώς υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Συγκεκριμένα, δοκίμασε τόσο σύστημα 4-2-3-1 με τον Καμαρά στην κορυφή και τον Μπερτόλιο επιτελικό μέσο, αλλά και 4-4-1-1, με τον Μάνο στη κορυφή και τον Μαυριτανό ως «κρυφό» επιθετικό.

Ακόμα, σε ότι αφορά τις δυο πλευρές της μεσαίας γραμμής, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Μανσίνι, ενώ Γκαρσία, Ιτούρμπε αλλά και ο Πάλμα, διεκδικούν την άλλη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ