Σε απόσταση βολής ο Παναθηναϊκός από την ΑΕΚ – Η βαθμολογία (pic)

Σε απόσταση βολής ο Παναθηναϊκός από την ΑΕΚ – Η βαθμολογία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία μετά τις εξ αναβολής αναμετρήσεις που διεξήχθησαν σήμερα (16/2) για τη Superleague.

Τρεις, εξ αναβολής, αναμετρήσεις περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της Superleague, με τη «μάχη» για την είσοδο στην εξάδα να συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια εύκολη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τους Πράσινους να βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς, παραμένοντας στο κυνήγι της ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή η Ελαφρά Ταξιαρχία είναι τελευταία με 10 πόντους.

Ο ΟΦΗ, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0, μπόρεσε να πάρει την ισοπαλία από τον Ατρόμητο και να μείνει στην 5η θέση της βαθμολογίας με 33 πόντους, ενώ οι Περιστεριώτες παρέμειναν προτελευταίοι με 14 βαθμούς.

O Παναιτωλικός κατάφερε να επικρατήσει της Λαμίας με σκορ 1-0, παίρνοντας μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Έτσι οι Αγρινιώτες έφτασαν τους 23 πόντους και μένουν στην 10η θέση, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται 12η με 18 βαθμούς.

Δείτε τη βαθμολογία:

*Εκκρεμή η απόφαση για το -6 που έχει επιβληθεί στον Άρη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ