Παναθηναϊκός: Κοντά στην επιστροφή ο Κώτσιρας, ατομικό ο Μαουρίσιο

Παναθηναϊκός: Κοντά στην επιστροφή ο Κώτσιρας, ατομικό ο Μαουρίσιο

Ο Παναθηναϊκός είδε τον Γιάννη Κώτσιρα να ανεβάζει ένταση στη σημερινή προπόνηση, ενώ ο Μαουρίσιο ακολούθησε ατομιικό πρόγραμμα.

Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει ότι το πρωτάθλημα βαίνει προς το τελικό του στάδιο κι έτσι άφησε γρήγορα πίσω τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, εστιάζοντας στο ματς με τον Πναιτωλικό για την 24η αγωνιστική της Superleague το Σάββατο (19/2 19:30).

Η προπόνηση «έσπασε» σήμερα σε δύο γκρουπ, στο ένα συμμετείχαν όσοι αγωνίστηκαν βασικοί και στο άλλο η υπόλοιποι. Στα ευχάριστα, ο Γιάννης Κώτσιρας δείχνει σε καλύτερη κατάσταση αυξάνοντας την ένταση των ασκήσεων.

Από την άλλη ο Μαουρίσιο ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Θεραπεία για τους Λούντγκβιστ και Πούγγουρα, ενώ ο Μακέντα απουσίασε μετά το χειρουργείο που υπεβλήθη και θα επιστρέψει σε περίπου 2.5 μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη στο «Γ. Καλαφάτης». Ως είθισται μετά από αγώνα, όσοι συμμετείχαν στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Στο δρόμο της επιστροφής στη δράση είναι ο Γιάννης Κώτσιρας, ο οποίος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Αντίθετα ο Μαουρίσιο συνέχισε με ατομικό, θεραπεία έκαναν οι Λούντκβιστ, Πούγγουρας, ενώ απουσίαζε ο Μακέντα που χειρουργήθηκε στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης 2-2,5 μήνες.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ