Παναθηναϊκός: Με Κώτσιρα, αλλά χωρίς Σένκεφελντ κόντρα στον Παναιτωλικό

Παναθηναϊκός: Με Κώτσιρα, αλλά χωρίς Σένκεφελντ κόντρα στον Παναιτωλικό

Με τον Γιάννη Κώτσιρα να επιστρέφει στην αποστολή των «πράσινων» έπειτα από τρεις εβδομάδες, το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Εκτός ο Σένκεφελντ, προκειμένου να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής

Χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ ταξιδεύει στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό(19/2) για την 24η αγωνιστική της Superleague.

O Σουηδός κεντρικός αμυντικός συμπήρωσε κάρτες στην αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης, και δηλώθηκε  να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο  ματς με τους Αγρινιώτες.

Από εκεί και πέρα, επέστρεψε στην αποστολή έπειτα από απουσία τριών εβδομάδων ο Γιάννης Κώτσιρας, ξεπερνώντας το πρόβλημα στον δεξιό προσαγωγό.

Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης την Παρασκευή (18/02) περιελάμβανε προθέρμανση, «κορόιδο», τακτική και παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μαουρίσιο, Πούγγουρας, θεραπεία έκανε ο Λούντκβιστ ενώ απών λόγω της πρόσφατης εγχείρησης ήταν ο Μακέντα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την 22μελή αποστολή της ομάδας. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς και Βιτάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ