Αυτά είπαν Σπανός – Κλάτενμπεργκ

Αυτά είπαν Σπανός – Κλάτενμπεργκ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα (18/2) ο ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (18/02) τηλεφωνικά, και όχι στα γραφεία της ΕΠΟ όπως αναμενόταν, το ραντεβού του προέδρου του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Οι Περιστεριώτες, που βρίσκονται στη 13η θέση της βαθμολογίας και δίνουν «μάχη» για να αποφύγουν τα μπαράζ παραμονής, έχουν πάρα πολλά παράπονα από τις διαιτησίες των τελευταίων αγώνων, με αποκορύφωμα το εξ αναβολής μας της Τετάρτης (16/02) με τον ΟΦΗ στο Περιστέρι.

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου εξέφρασε τα έντονα παράπονα για το γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια δεν έχει τηρηθεί το 50-50, με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή να παραδέχεται τα σοβαρά λάθη στο ματς με τον ΟΦΗ, ενώ δεσμεύτηκε πως οι ορισιμοί των διαιτητών γίνονται πάντα με γνώμονα το 50-50.

Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος τόνισε πως περιμένει αποτελέσματα στην πράξη για τις δίκαιες διαιτησίες, σημειώνοντας πως δεν έχει άρει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Κλάτεμπεργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ