Εκνευρισμός στον Ατρόμητο, τα λέει με Κλάτενμπεργκ ο Σπανός

Εκνευρισμός στον Ατρόμητο, τα λέει με Κλάτενμπεργκ ο Σπανός

Συνάντηση με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα έχει τις επόμενες μέρες ο Γιώργος Σπανός για να του εκφράσει τα παράπονα του Ατρόμητου για τις διαιτησίες.

Έντονα παράπονα από τις διαιτησίες των τελευταίων εβδομάδων έχουν στον Ατρόμητο. Πριν από λίγες μέρες ήταν η Τούμπα και το πέναλτι που δεν δόθηκε για τους Περιστεριώτες σε καθαρή παράβαση του Κρέσπο με το χέρι μέσα στην περιοχή. Και σήμερα στο ματς με τον ΟΦΗ οι Περιστεριώτες έχουν πολλά παράπονα από τον Γκορτσίλα τόσο για το πέναλτι που δόθηκε από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης των Κρητικών, όσο και από το γκολ του Κουλούρη που δε μέτρησε στο φινάλε των καθυστερήσεων.

Στο Περιστέρι υπάρχει έντονος προβληματισμός και δυσαρέσκεια για τις τελευταίες διαιτησίες με αποκορύφωμα το σημερινό.

Στέκονται ειδικότερα στη φάση του πέναλτι το οποίο θεωρούν ανύπαρκτο, τη στιγμή που πιο ξεκάθαρο χέρι στην Τούμπα δεν δόθηκε πέναλτι και επίσης στη φάση του ‘92 και το γκολ του Κουλούρη, το οποίο δεν μέτρησε για φάουλ πάνω στον Μαρινάκη.

«Ο παίκτης του ΟΦΗ γλιστράει και πέφτει μόνος του» σχολίαζαν στον Ατρόμητο που πλέον αναμένεται να τα πουν απευθείας στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ μιας και ο Γιώργος Σπανός θα έχει συνάντηση μαζί του τις αμέσως επόμενες μέρες ώστε να εκφράσει και επίσημα τα παράπονά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ