ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Ο Παναιτωλικός μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 1-0 της Λαμίας. Έτσι, παραμένει στην 10η θέση της βαθμολογίας με επτά νίκες σε 23 αγωνιστικές (7-4-12).

Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην τέταρτη θέση, αφού μετά το 2-0 επί της Λαμία (2-0) με τον Φώτη Ιωαννίδη να «καθαρίζει» με δύο δικά του γκολ, επικράτησε και του Απόλλωνα Σμύρνης (3-0) μεσοβδόμαδα. Παλάσιος και Αϊτόρ σημείωσαν δύο γκολ με πέναλτι στο πρώτο μέρος, με το τρίτο να έρχεται από αυτογκόλ.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει στη διάθεσή του, τους Μαουρίσιο, Πούγγουρα, θεραπεία έκανε ο Λούντκβιστ ενώ απών λόγω της πρόσφατης εγχείρησης είναι και ο Μακέντα. Τιμωρία θα εκτίσει ο Σένκεφελντ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς και Βιτάλ.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 του Σαββάτου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Γιοβάνοβιτς: «Μετά τα τελευταία αποτελέσματα ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα ανέφερε το πόσο σημαντικό ήταν το τρίποντο, καθώς η ομάδα ήταν με την πλάτη στον τοίχο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Απόλλων στην έδρα του μπορεί να πάρει βαθμού. Στο πρώτο μέρος είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ο Απόλλων στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να πιέσει και να ρισκάρει. Στο α’ ημίχρονο ήμασταν επικίνδυνοι, θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το ματς. Η εικόνα του αγώνα με άφησε ικανοποιημένο».

Για τι σημαίνει για τον ίδιο η 2η σερί νίκη: «Μετά τα τελευταία αποτελέσματα ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Μια μεγάλη ομάδα πρέπει να βρίσκει τον δρόμο που θα την οδηγήσει στα καλύτερα αποτελέσματα. Και στα δυο ματς είχαμε ευκαιρίες. Να συνεχίσουμε έτσι. Δεν έχουμε χρόνο για προπονήσεις, για ξεκούραση. Πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ