Λαμία για Απόλλωνα: «Τρικ παλαιάς κοπής δεν ωφελούν κανένα»

Λαμία για Απόλλωνα: «Τρικ παλαιάς κοπής δεν ωφελούν κανένα»

Η Λαμία απάντησε στην ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης για τον ορισμό του διαιτητή Κουτσιαύτη στο μεταξύ τους παιχνίδι (20/2, 15:00).

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνης για τον ορισμό του διαιτητή Κουτσιαύτη στο μεταξύ τους παιχνίδι (20/2, 15:00), για την 24η αγωνιστική της Super League, απάντησε η Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της ανέφερε ότι «το να δηλητηριάζουμε το δύσμοιρο Ελληνικό Ποδόσφαιρο με τέτοια ”τρικ” παλαιάς κοπής δεν ωφελούν κανένα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μόνο ως ατυχής και δεδομένης της βαθμολογικής πίεσης του φίλου σωματίου, Απόλλωνα Σμύρνης, μπορεί να εκληφθεί η χθεσινή του ανακοίνωση.

Δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ο αυριανός αγώνας κρίνεται κρίσιμος, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που πρέπει να δημιουργούμε τεχνητές εντυπώσεις.

Εκτός αν θέλετε να δικαιολογήσετε τις δικές σας ευθύνες και να δημιουργήσετε τα δικά σας άλλοθι. Το να δηλητηριάζουμε το δύσμοιρο Ελληνικό Ποδόσφαιρο με τέτοια ”τρικ” παλαιάς κοπής δεν ωφελούν κανένα.

Προσκαλούμε τον πρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης κύριο Μονεμβασιώτη, να παρακολουθήσουμε μαζί το παιχνίδι και στο πρώτο λάθος του διαιτητή εναντίον της Λαμίας, να πάρουμε και οι δύο τις ομάδες μας και να φύγουμε από το γήπεδο.

ΥΓ: Αν ακολουθούσαμε το πνεύμα του κυρίου Μονεμβασιώτη, η δική μας ομάδα θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει από τους περισσότερους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ