Ανσαριφάρντ: «Όλοι μαζί ενωμένοι για να αλλάξουμε την κατάσταση!»

Ανσαριφάρντ: «Όλοι μαζί ενωμένοι για να αλλάξουμε την κατάσταση!»

Μήνυμα ενόψει συνέχειας έστειλε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που τόνισε πως όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την πορεία της ομάδας.

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ o οποίος μιλώντας στην Cosmote TV ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που περνά η ΑΕΚ, τονίζοντας πως όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να αλλάξουν την κατάσταση.

Όσα είπε ο Καρίμ:

Για το κλίμα στην ομάδα μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα:

«Όπως είπατε, ξέρουμε ότι ζούμε δύσκολες στιγμές τώρα. Όλοι μας, φυσικά, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση τώρα. Όμως, όλοι προσπαθούμε να είμαστε μαζί, προσπαθούμε να είμαστε ενωμένοι μαζί. Προσπαθούμε να βγούμε από αυτή τη κατάσταση. Πιστεύω ότι κάποια από τα αποτελέσματα, ότι πραγματικά πολύ άδικα για εμάς. Το να δεχόμαστε γκολ μετά από 94, 95 λεπτά το ένα μετά το άλλο σε ένα παιχνίδι νομίζω… Εντάξει, δεν κατηγορούμε κανέναν, δεν λέμε ότι ήταν λάθος κάποιου συγκεκριμένα. Φυσικά, πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για αυτό. Όμως, για εμένα στο ποδόσφαιρο μία, δύο τρεις φορές μπορεί να υπάρξει ατυχία. Είμαστε εδώ, προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι ήμασταν πολύ άτυχοι. Ελπίζω, την Κυριακή να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ παρουσιάστηκε συγκροτημένη στα ματς Κυπέλλου με ΠΑΟΚ και στο πρωτάθλημα με Ολυμπιακό, αλλά στο τέλος δεν πήρε τίποτα από αυτά τα παιχνίδια:

«Για να είμαι ειλικρινής, προσπαθούμε κάθε μέρα στις προπονήσεις για το τακτικό μας πλάνο. Το προπονητικό επιτελείο, οι παίκτες, όλοι προσπαθούν για το καλύτερο, για να εφαρμόζουμε το πλάνο μας στο παιχνίδι. Νομίζω, ότι λειτουργεί στα παιχνίδια, αλλά όπως είπα, είμαστε πραγματικά πολύ άτυχοι σε κάποιες μικρές περιστάσεις. Δεχόμαστε γκολ, δεν ξέρω, από κάποια λάθη ή από ό,τι συμβαίνει και «δίνουμε» πολύ εύκολα τα παιχνίδια. Αλλά δε νομίζω ότι ήταν μόνο σε αυτά τα ματς. Ήταν πολλά τα παιχνίδια που… κάναμε δώρο το αποτέλεσμα, ενώ ήμασταν καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ, προκειμένου να βελτιώσει τα αποτελέσματά της:

«Κοιτάξτε, η κατάσταση είναι αυτή που είναι. Νομίζω, ότι πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε το παρελθόν. Ό,τι έγινε, έγινε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Να δουλέψουμε σκληρά, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο για την ομάδα μας. Και στο τέλος, νομίζω, ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ