Αναστασίου: «Μεγαλώνει και ωριμάζει ο Παναιτωλικός»

Αναστασίου: «Μεγαλώνει και ωριμάζει ο Παναιτωλικός»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού επί του Παναθηναϊκού.

Ο Παναιτωλικός έριξε στο… καναβάτσο (1-0) τον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αναστασίου να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος αμέσως μετά το τέλος του ματς.

Ο Έλληνας κόουτς μίλησε για το μεγάλο τρίποντο, υπογραμμίζοντας πως ο Παναιτωλικός μεγαλώνει και ωριμάζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και επικίνδυνη απέναντι στην οποία πρέπει να αμυνθείς σωστά. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, κάναμε γκολ τη φάση που βρήκαμε ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε το πέναλτι. Νομίζω ελέγξαμε το παιχνίδι και δεν είχαμε πολλά προβλήματα.

Σε κάποιες στιγμές που δεν είχαμε τη μπάλα έπρεπε να αμυνθούμε κοντά στην περιοχή μας. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη και να πω ένα σούπερ ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξή του.

Το σημαντικό είναι σαν ομάδα να μεγαλώνουμε. Οι νίκες αυτές μας δίνουν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Και στην ομάδα και στον κόσμο. Πρέπει όμως να μάθουμε να διαχειριζόμαστε κάποια πράγματα. Μετά τις σημαντικές νίκες που κάναμε τον Ιανουάριο δεν διαχειριστήκαμε σωστά τα επόμενα παιχνίδια. Κάθε ματς πρέπει να κοιτάμε να παίρνουμε το μάξιμουμ, θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο όταν έχουμε τη μπάλα και να κάνουμε σωστά πράγματα χωρίς τη μπάλα. Η ομάδα ωριμάζει και σε αυτό βεβαίως ωριμάζει και η ποιότητα και η εκπαίδευση των παικτών μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ