Γρηγορίου: «Για να επιστρέψουμε στις νίκες θα πρέπει να δείξουμε το πρόσωπο του δευτέρου μέρους»

Γρηγορίου: «Για να επιστρέψουμε στις νίκες θα πρέπει να δείξουμε το πρόσωπο του δευτέρου μέρους»

Ο τεχνικός της Λαμίας έπειτα από την ήττα της ομάδας του από τον Απόλλων Σμύρνης δεν έψαξε δικαιολογίες, παραδεχόμενος πως αυτή την στιγμή η ομάδα του δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Η Λαμία δεν τα κατάφερε απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης γνωρίζοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα το έργο της παραμονής να δυσκολεύει αρκετά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν έψαξε δικαιολογίες τονίζοντας πως:  «Ηταν ένα παιχνίδι που οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ήταν πιο ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί, στη μία ευκαιρία που έκαναν σκόραραν, εμείς όχι. Το είχα πει πολλές φορές, ότι ο Απόλλων δεν θα πέσει χωρίς να παλέψει. Για εμάς ήταν η τέταρτη ήττα στη σειρά, προφανώς και δεν είμαστε καλά, όλες οι ομάδες το παθαίνουν αυτό, δυστυχώς για εμάς είναι τώρα αυτή η περίοδος», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε: «Το γιατρικό είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι, αλλά για να επιστρέψουμε στις νίκες θα πρέπει να δείξουμε το πρόσωπο του δευτέρου μέρους. Την Τετάρτη με τον Αστέρα, την Κυριακή στα Γιάννενα, γενικά δεν υπάρχει χρόνος για να σκεφτείς πολλά πράγματα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ