Ένταση μεταξύ Βράνιες – Άμραμπατ

Ένταση μεταξύ Βράνιες – Άμραμπατ

Χαμός στο Ολυμπιακό Στάδιο με τους Όγκνιεν Βράνιες και Νόρντιν Άμραμπατ!

Συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ενα σκηνικό που… φωτογραφίζει την κατάσταση που επικρατεί στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Η ΑΕΚ φιλοξένησε τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Όγκνιεν Βράνιες και Νόρντιν Άμραμπατ να πρωταγωνιστούν σε μια απίθανη… κοκορομαχία.

Συγκεκριμένα, σε μια ανύποπτη φάση, υπήρξε ένταση ανάμεσα στους δυο παίκτες της Ένωσης. Ο Βόσνιος στόπερ κινήθηκε απειλητικά προς τη μεριά του Μαροκινού μεσοεπιθετικού, με το σκηνικό να επαναλαμβάνεται λίγα λεπτά αργότερα. Και στις δυο περιπτώσεις, επενέβη… πυροσβεστικά ο Γιώργος Τζαβέλλας, σβήνοντας τη «φωτιά» πριν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Φυσικά, ο κόσμος που βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν έμεινε αμέτοχος μπροστά σε αυτό το σκηνικό, αποδοκιμάζοντας έντονα τους δύο παίκτες.

Είναι ένα επεισόδιο, που αποδεικνύει περίτρανα το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια το τελευταίο διάστημα. Η Ένωση προερχόταν από διαδοχικά αποτελέσματα και κόντρα στον ΠΑΣ, ήταν με την πλάτη στον τοίχο.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως μετά το τέλος του ματς, ο Αργύρης Γιαννίκης έσπευσε να μιλήσει στους δυο παίκτες του Δικεφάλου. Ο Έλληνας κόουτς ηρέμησε τα πνεύματα, με τους Βράνιες και Αμραμπατ να φεύγουν αγκαλιά από το γήπεδο. Δε δόθηκε συνέχεια στο θέμα και το επεισόδιο των δυο κιτρινόμαυρων θεωρείται λήξαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ