Επιστολή-επίθεση της ΑΕΚ στον Κλάτενμπεργκ: «Εσύ φταις για όλα…»

Επιστολή-επίθεση της ΑΕΚ στον Κλάτενμπεργκ: «Εσύ φταις για όλα…»

«Ντου» της ΑΕΚ στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και επιστολή στον Άγγλο αρχιδιαιτητή.

Η ΑΕΚ έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ιωάννη Παπαδόπουλου στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να αποστέλλει επιστολή στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Η Ένωση εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για τις χθεσινές διαιτητικές αποφάσεις, υποστηρίζοντας πως έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο… βράζουν, εξαπολύοντας επίθεση στον Άγγλο αρχιδιαιτητή. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θεωρούν πως ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έχει τη μέγιστη ευθύνη των όσων γίνονται, με τη συνολική του στάση του απέναντι στην Ένωση.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν περιορίζονται μόνο στον αγώνα με τον ΠΑΣ, θεωρώντας πως η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη «αδικείται» συστηματικά το τελευταίο διάστημα.

Η ΑΕΚ θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα στον Άγγλο αρχιδιαιτητή και περιμένει την επίσημη τοποθέτησή του σε αυτά.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί οργή, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να τοποθετούν στο… κάδρο των ευθυνών τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Θυμίζουμε, πως τόσο ο Παναγιώτης Κονέ, όσο και ο Γιάννης Παπαδημητρίου κλήθηκαν σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο για τη συμπεριφορά τους στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ