«Πυρά» Βαλμπουενά για Παρί: «Όταν χάνεις το… βουλώνεις»

«Πυρά» Βαλμπουενά για Παρί: «Όταν χάνεις το… βουλώνεις»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έκανε σκληρή κριτική για την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Μάρκο Βεράτι μετά την ήττα από τη Ναντ με 3-1.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μπορεί με το γκολ του να έκρινε το ματς στον Βόλο και να χάρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στον Ολυμπιακό, όμως στην πατρίδα του προκάλεσε αίσθηση με τις δηλώσεις του κατά της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε από το «RMC» για την ήττα των Παριζιάνων αλλά και για τα παράπονα που εξέφρασαν με σκληρό τρόπο για τη διαιτησία ο Λεονάρντο και ο Μάρκο Βεράτι και δεν μάσησε τα λόγια του και εξαπολύοντας επίθεση και στους δυο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματιέ Βαλμπουενά:

«Η νίκη της Ναντ ήταν δίκαιη καθώς έκανε μεγάλη εμφάνιση απέναντι στην Παρί. Πιθανώς ο διαιτητής να έκανε κάποια λάθη, αλλά δεν ήταν τρόπος αυτός με τον οποίο αντέδρασαν ο Λεονάρντο και ο Βεράτι. Ο Βεράτι θα πρέπει να σταματήσει να μιλάει, να το κάνει μόνο στο γήπεδο. Δεν έχω κάτι μαζί του, τον θεωρώ πολύ μεγάλο παίκτη, αλλά όταν χάνεις δεν ψάχνεις για δικαιολογίες.

Όταν χάνεις το… βουλώνεις και αναρωτιέσαι τι έφταιξε και τι λάθη έκανες εσύ. Ναι έγιναν λάθη από τον διαιτητή, αλλά δεν είδα σε άλλα παιχνίδια όταν η Παρί αποκτούσε πλεονέκτημα από τις διαιτητικές αποφάσεις (π.χ. στο ματς με την Λιόν) να αναφέρονται σε αυτό ο Λεονάρντο, ο Βεράτι ή κάποιος άνθρωπος της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαλμπουενά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ